Φωτια Αλεποχωρι - Korin8os Mainetai H Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Kai Kineitai Pros Alepoxwri Ekkenw8hkan 6 Xwria / This is a modal window.

Φωτια Αλεποχωρι - Korin8os Mainetai H Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Kai Kineitai Pros Alepoxwri Ekkenw8hkan 6 Xwria / This is a modal window.. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Press alt + / to open this menu. Η αστυνομία, σύμφωνα με το klife.gr.

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. This is a modal window. Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων.

Fwtia Ston Sxino Ekkenw8hke To Alepoxwri Sarwnoyn
Fwtia Ston Sxino Ekkenw8hke To Alepoxwri Sarwnoyn from eleftherostypos.gr
Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι ειδήσεις lifestyle Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Η αστυνομία, σύμφωνα με το klife.gr. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το αλεποχώρι.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Μαίνεται η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από την τετάρτη στον σχίνο κορινθίας. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Δεύτερη νύχτα τρόμου έζησε η ανατολική κορινθιά και η δυτική αττική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. Press alt + / to open this menu. This is a modal window. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Η αστυνομία, σύμφωνα με το klife.gr.

Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Δεύτερη νύχτα τρόμου έζησε η ανατολική κορινθιά και η δυτική αττική. Ρίψεις από εναέρια μέσα με το πρώτο φως. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η.

Fwtia Sthn Korin8ia Dyskoles Wres Sto Alepoxwri Apopniktikh H Atmosfaira Sthn Attikh
Fwtia Sthn Korin8ia Dyskoles Wres Sto Alepoxwri Apopniktikh H Atmosfaira Sthn Attikh from www.newsit.gr
Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερα drone που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο. Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ το μέτωπο της φωτιάς έχει. Μαίνεται η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από την τετάρτη στον σχίνο κορινθίας. Press alt + / to open this menu. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές.

Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία.

7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Η αστυνομία, σύμφωνα με το klife.gr. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Press alt + / to open this menu. Οι άνεμοι δυσκόλεψαν την προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τα μέτωπα. Το megaratv ξεκίνησε μία προσπάθειά αποτύπωσης του μεγέθους της καταστροφής από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης 19 μαΐου και μέχρι στιγμής, σύμφωνα με εμπειρικές εκτιμήσεις, έχει κάψει 60.000 στρέμματα. Ρίψεις από εναέρια μέσα με το πρώτο φως. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων.στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι ειδήσεις lifestyle

Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnetai To Alepoxwri Sto Eleos Ths Pyrkagias E3i Oikismoi Kahkan Spitia In Gr
Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnetai To Alepoxwri Sto Eleos Ths Pyrkagias E3i Oikismoi Kahkan Spitia In Gr from www.in.gr
Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Μαίνεται η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από την τετάρτη στον σχίνο κορινθίας.

Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας.

Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Press alt + / to open this menu. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Η αστυνομία, σύμφωνα με το klife.gr. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Το megaratv ξεκίνησε μία προσπάθειά αποτύπωσης του μεγέθους της καταστροφής από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης 19 μαΐου και μέχρι στιγμής, σύμφωνα με εμπειρικές εκτιμήσεις, έχει κάψει 60.000 στρέμματα.

Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα φωτια. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama